Keywealth Financial Advisory Group

Keywealth Financial Advisory Group ditubuhkan sejak tahun 2018 dan kini merupakan antara salah satu syarikat penasihat kewangan yang terunggul di Malaysia.

Pasukan dan ahli-ahli Keywealth terdiri daripada golongan bekas pegawai bank yang berpengalaman dan memberi nasihat penyelesaian kewangan yang komprehensif. Ia juga disesuaikan dengan tujuan kewangan untuk setiap pelanggan yang berlainan.

Tujuan utama Keywealth adalah untuk membantu pelanggan-pelanggan kita mendapat kebebasan daripada masalah kewangan, membaiki masalah-masalah hutang yang mereka hadapi serta membina pendapatan jangka masa panjang supaya mereka tidak akan hilang kawalan terhadap hutang hutang yang sedia ada. Sejak pertubuhan kompani pada tahun 2018, kompani kita telah menolong pelanggan kita untuk mendapatkan pinjaman daripada pihak perbankan dengan purata sebanyak RM5juta-RM8juta setiap bulan. Nasihat yang kita beri kepada pelanggan-pelanggan kita tidak mempunyai sebarang agenda tersembunyi dan segala urusan adalah sah di sisi undang-undang.

Misi

Perkongsian pengetahuan berkenaan dengan isu kewangan. Membina kesedaran tentang kepentingan pengurusan kewangan.

Mengurangkan pembayaran ansuran dan komitmen sedia ada. Pembayaran lebih menjimatkan dan fleksibel.

Mengurangkan tempoh pembayaran pinjaman perumahan. Singkatkan tempoh untuk capai hutang bebas serta pencen awal.

Aliran tunai positif. Sentiasa mempunyai aliran tunai yang mencukupi untuk menangani sebarang kecemasan dan kegunaan seperti peluang pelaburan.

Visi

Memberi nasihat kewangan yang terunggul kepada setiap pelanggan. Justeru membantu pelanggan pelanggan kita mencapai hasrat kewangan yang mereka idamkan, akhirnya pencen tanpa risau tentang hutang dan kos sara hidup.

Perkhidmatan Kita

Keywealth adalah kompani penasihat kewangan yang sah dimana kami membantu pelanggan kita mendapatkan pinjaman Bank serta menyelesaikan hutang-hutang yang bermasalah seperti kadar faedah tinggi. Kita tidak memberi pinjaman dari kompani tersendiri, segala dana yang kita perolehi adalah 100% daripada pinjaman perbankan.

keywealth-refinance-1000

Pembiayaan Semula Pinjaman Rumah

(Kediaman/Komersial)

Pengurusan Hutang-Hutang

(Penyatuan hutang-hutang yang sedia ada)

Pinjaman Tanpa Cagaran

(Pinjaman Peribadi/Pinjaman Korporat)

Apa Yang Membuat Kompani Kita Berbeza?

Tiada kos tersembunyi

Segala urusan adalah telus dan dimaklumkan terlebih dalulu.

Tiada pembayaran terdahulu atau deposit

Tidak wujud masalah penipuan

Perbentangan pelan dan angka yang tepat

Pengiraan pinjaman dan ansuran yang tepat seperti kelulusan pinjaman Bank

Perkhidmatan lebihi jangkaan

Memberi tawaran yang terbaik dan melangkaui keperluan pelanggan

Perkhidmatan susulan

Penasihat kewangan peribadi anda seumur hidup

Langkah-langkah dan Procedur

1. Berhubung dengan Keywealth

Whatsapp / mesej / hubungi keywealth untuk mendapatkan informasi secara mendalam dengan pakar penasihat kita

2. Berjumpa dengan konsultant kita mengenai nasihat kewangan

Kita akan menetapkan temu janji untuk berjumpa dan memberi nasihat kewangan berdasarkan situasi pelanggan-pelanggan.

3. Pelan perancangan kewangan

Konsultant kami akan mengemukakan cadangan draf pelan perancangan kewangan untuk memenuhi keperluan pelanggan dan mencapai matlamat situasi kewangan masing-masing.

4. Applikasi pinjaman perbankan

Setelah persetujuan antara konsultant dan pelanggan dicapai, kita akan memohon pinjaman dengan bank yang sesuai berdasarkan profil pelanggan untuk tawaran yang terbaik.

5. Perbentangan semula berdasarkan kelulusan pinjaman

Tandatangan bank letter of offer dengan konsultan dan perbentangan semula dengan amaun yang tepat berdasarkan kelulusan pinjaman amaun Bank yang sebenar.

Sertai Kami

Pertubuhan Keywealth sejak tahun 2018 telah berkembang pesat. Kita bermatlamat untuk menjadi peneraju industri penasihat kewangan di Malaysia. Misi Keywealth adalah untuk menolong pekerja-pekerja serta pelanggan kami untuk mencapai matlamat kewangan masing-masing untuk tidak risau terhadap hutang-hutang yang sedia ada berlambak dan tidak terkawal. Jika anda mempunyai minda yang sehubung, anda sangat dialukan untuk menyertai Keywealth. Keywealth memberi latihan dari semasa ke semasa mengenai produk perbankan dan pengetahuan kewangan, one-to-one konsultansi kakitangan serta suasana persekitaran kerja yang selesa untuk setiap individu meningkatkan bakat tersendiri dan mencapai kemajuan!

Tawaran dan peluang masa depan yang cerah sedia di capai dengan SERTAI kompani Keywealth hari ini.